RSS

Dođi mi, donesi mi

27 srp.

Summer PicnicIako mi se ovo dešavalo i prije, nije me tolko raspizdilo da sam morao napisati više o tome, do sada. U subotu jedan naš lokalni drug i prijatelj slavi rođendan, i isplanirao je napraviti piknik popodne, ako nas ne zezne kiša, i onda navečer dernek kod njega, jer se kao u parkovima (di je piknik) ne smije cugat, da nas ne bi sve u maricu…

Dress koda naravno nema, u parku smo jel, (Chapultepec: koji je btw jako simpa, jedan od ljepših parkova u mexico citiju), ali postoje uvjeti, tj nisu ni uvjeti, nego ono, po potrebi. Kako se radi o pikniku (kakav je to piknic bez hrane), ako planiraš jesti ili piti, moraš to isto ponjeti sa sobom, te isto tako, ako već nosiš za jesti, preporuča se da poneseš malo više da se može dijeliti. Da da, morate ponjeti sa sobom ono što ćete piknikirati. Nemam ništa protiv da ponesem frizbi ili ping pong rekete, al da nosim i hranu i još za druge, e pa to mi se baš i ne sviđa.

Ovo naime i nije nešto novo u ovim krajevima, dosta je popularno u Latino Americi pa čak i USA kolko sam informiran. Da nastavim dalje, poslje piknika se planira odlazak u stan slavljenika, gdje naravno, ako planiraš cugat nešto, moraš ponjeti sa sobom. Baš me zanima kolko bi ljudi u HR otišlo na nečiji rođendan znajući da moraju nosit bocu vodke i juica sa sobom.

Kako sam već spomenuo, ovo nije prva feštica na koju moram sa svojim six packom, ali ona na koju moram nosit svoju hranu, bome jeste. Znači sada osim što moram liku kupit neku jeftinu majicu na rasprodaji, moram si sandwiche radit i neki alkohol plus sokove/gazirano zrihtat. Neznam samo dal mi i led treba, al imam doma nešto leda u dubokom, budem to ponio.

Edit: Lik je obavijestio pozvane da donesu svoje ipode i neka netko donese zvučnike. Tanjuri i čaše nisu potrebne ali vilice i žlice jesu.

 
Komentiraj

Objavio dana 27/07/2010 u Protiv, Život

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

 
%d blogeri kao ovaj: